(FOTO) ČUVENA ZVEZDA IGRALA SE SA DECOM ŽMURKE, PA PODELILA SA SVETOM URNEBESAN TRENUTAK! Nešto tako slatko i očaravajuće još niste videli
Foto: Profimedia

RAZNEŽIĆE I VAS

(FOTO) ČUVENA ZVEZDA IGRALA SE SA DECOM ŽMURKE, PA PODELILA SA SVETOM URNEBESAN TRENUTAK! Nešto tako slatko i očaravajuće još niste videli

Pop kultura -

Često je isticala da je jako bliska sa svojom decom, a o njima se već godinama naširoko piše i priča, pa su njeni naslednici već postali zvezde tabloida, hteli to ili ne.

Kim Kardašijan, najpoznatija američka starleta i rijaliti zvezda, pokazala je svima na koji način provodi vreme sa ćerkom Nort Vest, koja će za nekoliko meseci napuniti 5 godina.

Igrali su se žmurke, a naslednica muzičke zvezde Kanjea Vesta se sakrila tako da joj je kosa virila, što je oduševilo Kim, pa je sa svima podelila ovaj trenutak.

Fanovi lepe Kim su burno reagovali na ovu njenu objavu, pa su joj poslali veliki broj poruka putem kojih su joj poručili da bi trebalo da bude srećna što ima tako lepu decu, a nije bilo malo i onih koji su joj naveli da joj zavide na ovako provedenim danima.

Porodica Kardašijan - Vest, pored Nort, ima i sina Sejnta, koji je na svet došao krajem 2015. godine.

North is the hide & seek champ! ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track