ŠOK: Stiven Sigal optužen za silovanje!
Foto: Profimedia

Seksualno zlostavljao koleginicu

ŠOK: Stiven Sigal optužen za silovanje!

Pop kultura -

Silovanje je prijavila svom svešteniku, ali joj je on savetovao da ništa ne govori jer će biti „na lošem glasu“ u njihovoj zajednici

Stiven Sigal optužen je za silovanje! Pripadnica Mormonske crkve Redžina Simons odlučila je da javno progovori kroz kakav je pakao prošla kada je 1993. godine radila kao statista u filmu „On Deadly Ground“.

Kako tvrdi, silovanje je prijavila svom svešteniku, ali joj je on savetovao da ništa ne govori jer će biti „na lošem glasu“ u njihovoj zajednici. Redžina je tada imala 18 godina, a tek je pre mesec dana odlučila da taj slučaj prijavi policiji.

- Sigal me pozvao na žurku koju je pravio u svojoj kući. Kada sam stigla, shvatila sam da niko neće doći osim mene. Odmah sam se ukipila, a on se bacio na mene. Imali smo seks. Bila sam prestravljena, uhvatio me je nespremnu. Sve vreme sam plakala i mnogo me bolelo. Bio je tri puta veći od mene - ispričala je Redžina.

Ali ona nije jedina. Porša de Rosi, supruga Elen Dedženeris, nedavno je otkrila da joj je glumac u svojoj kancelariji pokazao polni organ:

- Na poslednju audiciju za film sa Stivenom trebalo je da odem u njegovu kancelariju. Rekao mi je da je hemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Rekao mi da sednem i počeo da otkopčava kožne pantalone. Istrčala sam napolje i pozvala svog agenta. Ona se uopšte nije uzbudila i rekla mi je: „Nisam bila sigurna da li je on tvoj tip“.

LJ. S - Foto: Profimedia; Reuters

Svirao u Beogradu

STIVEN DOBIO SRPSKI PASOŠ

Sigal je pre dve godine dobio srpsko državljanstvo. Holivudski glumac se tokom poslednje posete sreo s najvišim rukovodstvom Srbije, obišao je Prihvatilište za decu u Beogradu, delio mališanima novogodišnje paketiće, a na dočeku 2017. godine svirao je sa svojim bendom ispred Skupštine u Beogradu. Sigal je rekao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao Srbiju, koju smatra svojom novom domovinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track