(VIDEO) DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Gurao mi je prste u grlo i prisilio na oralni seks!
Foto: Profimedia

JOŠ JEDAN U NIZU

(VIDEO) DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Gurao mi je prste u grlo i prisilio na oralni seks!

Pop kultura -

Nakon što je nedavno osvojio Zlatni globus, glumac i komičar Aziz Ansari optužen je za seksualno zlostavljanje.

Anonimna devojka, fotograf iz Bruklina, koja se predtsavlja pod imenom Grejs tvrdi da je upoznala glumca na dodeli Emi nagrada 2017. godine. Sastanak s njim za nju je završio u suzama, nakon što ju je, između ostalog, prisiljavao na oralni seks.

Grejs je iskustvo opisala kao "daleko najgore koje je ikad imala s muškarcem." S Ansarijem je išla na večeru, nakon koje su se vratili u njegov stan gde je on brzo postao agresivan. Tvrdi da joj je neprestano gurao ruke u svoje međunožje, ali i da joj je gurnuo prste u grlo, nakon čega ih je pokušao gurnuti i u vaginu.

foto: Profimedia

"Bilo je brzo. Sve je bilo dodirnuto u deset minuta, osim samog seksa", otkrila je i dodala da je ponavljao jedan potez. Naime, prste je nameštao u obliku slova V i stavljao joj u usta da ih navlaži, nakon čega je navaljivao i dalje.

Nakon što mu je rekla da želi da uspori i da ne želi da se oseća "prisiljeno", Grejs tvrdi da ju je on neprestano ispitivao "gde želiš da te je.em". Odjednom ju je, tvrdi, prisilio i na oralni seks. "Napravila sam to. Mislim da sam bila pod pritiskom. Bilo je to zadnje što sam očekivala da će se dogoditi jer sam mu rekla da se ne osećam ugodno", govori.

A post shared by Babe (@babedotnet) on

Nakon spoja Ansari joj je poslao poruku i napisao da mu je bilo drago što ju je upoznao, na šta mu je ona odgovorila da se zaista nije osećala nimalo prijatno.Nakon toga joj se izvinio i rekao kako je pogrešno interpretirao situaciju.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track