LOVEFEST FIRE 14. APRILA U BEOGRADU Legendarni Green Velvet stiže u Hangar
Foto: Promo

LOVEFEST FIRE 14. APRILA U BEOGRADU Legendarni Green Velvet stiže u Hangar

Pop kultura -

Izgleda da je Lovefest ove godine odlučio da ne prestaje sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje. Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, već u aprilu na istom mestu Lovefest ponavlja spektakl i to sa živom legendom Čikago haus scene Green Velvetom.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Na sreću klabera širom sveta, Jones je napustio master hemijskog inženjeringa i postao Green Velvet, ime koje je obeležilo više od dve decenije muzičke scene. Svetski di-džej mag svoju karijeru stvarao je devedesetih godina u Čikagu, odakle su ponikle neke od najpoznatijih pesama. Poznat kao veliki ekscentrik, Green Velvet je svoje ime dobio zbog zelene kose i sajberpank izgleda. Više i od imidža, ono što ga je izdvajalo od ostatka di-džej scene bilo je korišćenje sopstvenog vokala u narativnom maniru.

foto: Promo

Na beogradski Lovefest Fire, Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke “Think”, “Rise” i “Be fearless”. Osim svetske legende 14. aprila na bini, za koju se i ovog puta sprema specijalna scenografija, nastupiće i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Ulaznice već u prodaji

Ulaznice za aprilski Lovefest Fire već su u prodaji, a ograničena količina karata može se kupiti po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa. Karte se mogu naručiti na i kućnu adresu preko sajta www.lovefest.rs. Više informacija o događaju, kao i ograničenoj količini VIP karata možete saznati OVDE.

Membership kartice u prodaji od 20h večeras!

Najvatreniji fanovi Lovefesta večeras u 20h imaće priliku da po posebnim cenama kupe limitiranu seriju Membership kartica za 2018. godinu. U okviru ponude postoje četiri različita paketa u okviru kojih je moguće odabrati sve od bazične ponude do Platinum kartice, koja omogućava ulazak na sve Lovefest događaje do kraja godine. Više o paketima i načinu poručivanja možete saznati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja