KEJT ĆE SE TREĆI PUT PORODITI DRUGAČIJE: Donela važnu odluku i za to ima dobre razloge!
Foto: Profimedia

SUPRUG VILIJAM JE PODRŽAVA

KEJT ĆE SE TREĆI PUT PORODITI DRUGAČIJE: Donela važnu odluku i za to ima dobre razloge!

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton je odlučila da treće dete rodi na drugačiji način. Naime, kako se dva puta porodila u bolnici, vojvotkinja je odlučila da trećeg naslednika rodi kod kuće, a za to ima dobre razloge.

Kejt je izjavila da bi volela svoje treće dete da rodi kod kuće u palati Kensington ili u rezidenciji Anmer Hal gde živi sa princom Vilijamom.

"Raspravljala je o tome s Vilijamom i on je podržava. Oboje smatraju da bi bilo lepo za porodicu da imaju porođaj kod kuće, posebno za decu Džordža i Šarlot", ispričao je prijatelj para.

Oni veruju da će tako izbeći gužvu pred bolnicom koja je bila posle rođenja sina i ćerke. Naime tada je stotine fanova okružilo bolnicu iščekujući njihov izlazak.

foto: Profimedia

"Misle da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima bolnice. Njihova porodica i prijatelj nisu mogli da ih posećuju kao inače", rekao je prijatelj para i dodao kako žele da izbegnu takvu situaciju ovog puta. Sigurni su da će porođaj kod kuće biti mirniji i neće morati da se opterećuju putovanjem.

Midlton je htela da rodi i Šarlot kod kuće, ali ju je porodica "naterala" da to učini u bolnici St. Mary gde je pokojna princeza Dajana dobila prinčeve Vilijama i Harija. Vojvotkinju su upozorili da ne žele da rizikuju sa devojčicom koja je četvrta u redu za presto.

Ipak, članice kraljevske porodice su u prošlosti rađale kod kuće.

Kraljica Elizabeta II se rodila u kući svojih roditelja, a svoje sinove Ćarlsa, Endrjua i Edvarda je donela na svet u palati Bakingem, a ćerku En u kući Klarens.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Princeza Kejt Midlton: Od parti devojke, do dame kojoj se svi dive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track