OD SIROMAŠNE PRODAVAČICE DO MILIJARDERKE: Ruska lepotica ima TURBULENTAN život! Bivšeg supruga je toliko uništila da je završio OVDE!
Foto: profimedia

izvukla porodicu iz bede

OD SIROMAŠNE PRODAVAČICE DO MILIJARDERKE: Ruska lepotica ima TURBULENTAN život! Bivšeg supruga je toliko uništila da je završio OVDE!

Pop kultura -

Život ruskog supermodela Natalije Vodjanove (35) ima veoma turbulentnu priču.

Rođena je u siromašnom selu u Rusiji. Otac ju je napustio kada je bila veoma mala i živela je sa majkom i autističnom sestrom Oksanom.

Sa majkom je svakodnevno na pijaci prodavala voće i od toga su živele sve dok je nije primetio agent za modele. Taj dan je bio prekretnica u njenom životu. Ređale su se revije na kojima je radila, a najveća inspiracija su joj upravo bile majka i sestra. Dok je radila revije samo je razmišljala kako svojoj majci i sestri da obezbedi što bolji život i da ih izvuče iz bede.

Sa 17. godina seli se u Pariz i postaje jedna od najplaćenijih manekenki. Radi isključivo za najpoznatije dizajnere. Bila je treći najuspešniji model na svetu i do svoje 20. godine je zaradila 20 miliona dolara.

foto: profimedia

Udaje se za milijardera Džastina Portmana sa kojim je dobila troje dece. Ipak posle devet godina braka, razveli su se, a okolnosti su bile veoma neprijatne.

"Osećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija", izjavio za medije Džastin.

Natalija nije puno patila i nakon razvoda je našla utehu isto u milijarderu Antoniom Arnaultom, sa kojim sada ima dvoje dece.

Nakon pet trudnoća ima savršenu figuru, aktivna je u humanitanrim akcijama, ima modne agencije koje izvlače devojke iz siromašnih krajeva do pista poznatih dizajnera.

foto: profimedia

Poznata po tome što se zalaže za prava osoba sa autizmom. Kada su njenu sestru izbacili iz kafića jer je imala neartikulisano ponašanje, Natalija je iskoristila svoju popularnost i pokrenula niz dobrotvornih akcija, koje su imale cilj da osveste ljude da počnu da prihvataju osobe sa posebnim potrebama u svom okruženju. Natalija je zbog svoje neverovatne životne priče i petoro dece koje je rodila do svoje 35. godine dobila nadimak "Supernova".

foto: profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track