Najnovije vesti

IMAO SAM NAPADE PANIKE: Slavni srpski glumac otkrio da je zbog posla kojim se bavi imao VELIKI PROBLEM! Razlog će vas ŠOKIRATI!
Foto: Dragana Udovičić

DANAS SLAVI 60. ROĐENDAN

IMAO SAM NAPADE PANIKE: Slavni srpski glumac otkrio da je zbog posla kojim se bavi imao VELIKI PROBLEM! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Pop kultura

Glumac Zoran Cvijanović danas puni 60. godina. 

Nizom uloga dokazao je da zaslužuje posebno mesto na glumačkoj sceni Srbije. Ipak, bilo je i preterano teških momenata koje je preživeo, a kako i sam kaže, znao je da će mu se to dogoditi.

"Pouzdano znam da ne postoji nijedan moj kolega koji nije prošao kroz neki kritičan period. Na mene se to odrazilo tako što sam počeo da imam napade panike. Očekivao sam da mi se to desi, bio sam spreman i reagovao sam na određeni način tako da sam danas ipak u stanju da izađem na scenu pred 300-400 ljudi i da igram bez straha. Ako ostanete u glumačkom maratonskom poslu, onda je to paralelan proces koji prati i vas i vaš život", ističan glumac.

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1982. Prva uloga nakon studija bila mu je u TV seriji "Sivi dom". Do danas je glumio u preko 70 filmova i TV serija. Režirao je nekoliko filmova.

U poslednjih nekoliko godina intenzivno se bavi upravljanjem otpadom i reciklažom, a u septembru 2016. postao je direktor Visoke škole dramskih umetnosti Andrićgrad.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...