ZVEZDA VEČERI U NJUJORKU: Bijonse se potrudila da bude modna kraljica, ali je celulit ipak provirio!
Foto: Profimedia

DEDELA GREMIJA

ZVEZDA VEČERI U NJUJORKU: Bijonse se potrudila da bude modna kraljica, ali je celulit ipak provirio!

Pop kultura -

Mnogo se očekivalo od njenog pojavljivanja na dodeli Gremija 2018 u Njujorku. I Bijonse, kraljica Bi, bila je na visini modnog zadatka.

Pojavila se u ekstravagantnoj haljini libanskog dizajnera Nikolasa Jerbana, u pitanju je plišani model, sa izrezima na ramenima, i sa dvostrukim šlicevima. Bijonse je odeću ispratila ekstravagantnim šeširom, plišanim sandalama i masivnim nakitom.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bila je u društvu, elegantnog supruga Džeja Zija, koju je pratio koloritom i ćerke Blu Ajvi koja je bila u odeći bele boje (malena Blu je pratila mamu i na prošlogodišnjoj ceremoniji pa čak sa njom i bakom Tinom Nouls nastupila).

Bijonse je večeras bila jedna od najbolje i najmaštovitije odevenih zvanica (ispod šešira krile su se pletenice). A kada se dobar modni ukus udruži sa njenom harizmom, dobije se skoro pa nepobedivi spoj.

Ipak, slika je otkrila nešto što nama nimalo ne smeta, ali će Bijonse sigurno zasmetati, pomorandžinu koru.

Pevačica koja je pre sedam meseci na svet donela bluzance Rumi i Sira Karter, u trudnoći i posle drugog porođaja dobila je višak kilograma. Njen povratak na staru liniju je u toku, pa je celulit sasvim uobičajena pojava (i u njenom, ali i u svakom drugom slučaju).

(Kurir/Blic žena, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track