Najnovije vesti

KATARINA RADIVOJEVIĆ OGORČENA: Niko neće da nas plati!
Foto: Promo

Glumica se pobunila zbog lošeg tretmana

KATARINA RADIVOJEVIĆ OGORČENA: Niko neće da nas plati!

Pop kultura

Katarina Radivojević, kao i Bojan Perić, odustala od snimanja nastavka serije „Urgentni centar“, a za manje novca angažovane su druge kolege

U nastavku „Urgentnog centra“, pored Bojana Perića, nećemo gledati ni Katarinu Radivojević. Glumica je prvi put u karijeri bila primorana da vrati ulogu zbog loših uslova i tretmana.

- Bila sam pozvana na pregovore o novoj sezoni i želela sam da igram jer sam znala da ću ove zime biti u Beogradu i htela sam pre svega zbog publike da budem prisutna u novoj sezoni. Dala sam im razumnu cenu, koju nisu mogli da plate. Nije mi jasno zašto producenti misle da mogu da snimaju serije, nadajući se da će biti uspešne, a da ne plate glumce - kaže Katarina.

Nije usamljena

Ona je zabrinuta što je mnogo bolje bila plaćena na početku karijere nego danas kao afirmisana glumica.

- Razumem da su glumci u teškoj poziciji i da pristaju da igraju za manje honorare. I moji honorari su manji nego pre deset godina jer je drugačija situacija. Ne mogu da idem ispod nekog nivoa. Ne možemo da očekujemo da će biti dobra serija ako su glumci nezadovoljni. Pored Bojana, u seriji nema ni Danice Maksimović - objasnila je Radivojevića.

Glumicu ćemo gledati i u nastavku „Ubica mog oca“.

- Volela bih da me ima u našim filmovima, ne bi mi bio problem da dođem jednom godišnje da snimam u Srbiji. Nisam zarđala, znam da glumim, nisam odustala od posla, ali prosto ne dobijam ponude - rekla je za Kurir.

Našli jeftinije zamene

U novom epizodama, umesto Katarine i Bojana, gledaćemo kao zamene Anju Mandić i Miodraga Mišu Dragičevića.

foto: Dragan Kadić

Bojan Perić otišao iz Srbije

NAPUSTIO I MARIJANU MIĆIĆ, ZAMENJUJE GA NIKOLA IVAČKOV

Bojan Perić nije napustio samo „Urgentni centar“ već i predstavu „Od A do DA“, gde mu je partnerka Marijana Mićić. Glumac se na nekoliko meseci seli iz Srbije jer snima seriju u Bosni. Umesto njega u predstavi ćemo gledati Nikolu Ivačkova koji vredno vežba za premijeru 19. februara u „Vuku“.

Kurir / Ljubomir Radanov, Foto: Dragan Kadić, Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nikada nećemo saznati da li su zažalili zbog toga: Ovi poznati domaći glumci su odbili kultne uloge (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...