OVAJ MLADIĆ ĆE PREDSTAVLJATI CRNU GORU NA EVROVIZIJI: Svi znate njegovog ujaka muzičara koji je imao tešku sudbinu!
Foto: Printscreen

NASLEDNIK

OVAJ MLADIĆ ĆE PREDSTAVLJATI CRNU GORU NA EVROVIZIJI: Svi znate njegovog ujaka muzičara koji je imao tešku sudbinu!

Pop kultura -

Pre nešto više od sat vremena doneta je odluka o ovogodišnjem predstavniku Crne Gore na Eurosongu. Reč je o pevaču Vanji Radovanoviću koji je pobedio na "Monteviziji" sa numerom "Inje".

Ovaj mladić će se u maju uputiti u Lisabon i pokušati da donese pobedu svojoj zemlji. Nema sumnje da će imati i veliku podršku svog ujaka, proslavljenog umetnika kojem životne okolnosti nisu bile naklonjene - Miladina Šobića.

Ovaj kantautor popularnost je stekao krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih kada je svoju muziku predstavio na Balkanu. Pratila ga je i priča da je snimio album samo kako bi obezbedio novac za izlečenje svoje sestre. Na veliku žalost, ona ubrzo umire.

foto: Printscreen

Numere koje je do tada snimio Miladin su ostale veliki hitovi, ali taj događaj je stavio tačku na njegovu karijeru koja je mogla biti mnogo više nego što je ostala. Miladin kao veliki umetnik se povlači u sebe i već više od 30 godina ne izlazi u medije, ne priča o svojoj odluci.

U javnosti su kružile priče da je nestao bez traga, da se zamonašio, a neki su govorili da je mrtav, pojedini da se nastanio u Herceg Novom. Uprkos pričama o njegovom povratku, on se nikada se nije vratio muzici, tako da je album "Barutana ljubavi", ostao neobjavljen. Krajem 2013. imao je još jednu nedaću- moždani udar nakon kojeg je operisan. Početkom 2014. su ponovo objavljeni cd-ovi sa njegovim pesmama, a sav novac od prodaje ide u fond za njegovo izlečenje. Danas ima 62 godine.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track