POZNATA PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se Toni Brekston, svi ZAČUĐENI izborom!
Foto: profimedia

pronašla svoju sreću

POZNATA PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se Toni Brekston, svi ZAČUĐENI izborom!

Pop kultura -

Pevačica Toni Brekston (50) odlučila je da stane na ludi kamen sa svojim partnerom reperom Birdmanom (49). Veridbu je zvanično potvrdila.

Paparaci su danima unazad uslikali upadljiv prsten na njenoj ruci, ali ona nije odavala utisak da se nešto važno u njenom životu dešava. Sada je odlučila da progovori.

"Imam jednu vest. Verila sam se", rekla je u trejleru za svoj rijaliti.

Pevačica je nakon borbe sa teškom bolešću izgleda konačno pronašla svoju sreću. Međutim, mnogi su se iznenadili njenim izborom.

Njen izabranik je jedan od najpoznatijih i najbogatijih muzičara na reperskoj sceni Amerike i njegove godišnje zarade iznose i po nekoliko desetina miliona dolara.

Inače, Toni je tokom svoje karijere dva puta bankrotirala. I pored velikog uspeha devedesetih, njoj je sve krenulo nizbrdo. Prvi put je ostala bez novca 1997.godine za šta je krivila svoju diskografsku kuću.

Kada se konačno izvukla iz finansijskih problema, Toni je dobila svoj šou u Las Vegasu koji je ukinut nakon što joj je pozlilo.

Ustanovljeno je da boluje od lupusa i šou od kojeg je zarađivala milione je ugašen. Ubrzo su je kompanije koje su sponzorisale šou tužile, pa je njen dug bio 50 miliona dolara. Pevačica je potpisala bakrot i drugi put.

Medijski uspeh ponovo je doživela zahvaljujući šou "Brekston porodične vrednosti". Ovaj šou je počeo sa emitovanjem od 2011. godine.

foto: profimedia

Kurir.rs/Eonline, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track