6 GODINA NAKON SMRTI VITNI HJUSTON: Bivši suprug otkriva! Nije je ubila droga, već OVO!
Foto: profimedia

IZNEO SVOJE MIŠLJENJE

6 GODINA NAKON SMRTI VITNI HJUSTON: Bivši suprug otkriva! Nije je ubila droga, već OVO!

Pop kultura -

Od smrti Vitni Hjuston prošlo je šest godina, a njen bivši suprug, muzičar Bobi Braun (49) otkrio je šta misli o uzroku tog tragičnog događaja.

Braun smatra da slavna pevačica nije umrla od droge, uprkos tome što su joj u krvi pronađeni tragovi kokaina u krvi.

"Smatram da Vitni nije umrla od droge. Radila je naporno i ulagala veliki napor u to da ostane trezna. Nju je ubilo slomljeno srce, izjavio je Braun za časopis Roling stoun.

Da podsetimo, Vitni Hjuston je 11. februara 2012. godine pronađena mrtva u kadi svoje gostinske sobe na Beverli Hiltonu u Kaliforniji.

Toksikološka analiza pokazala je prisustvo 0,58 mikrograma kokaina po mililitru krvi, koja je tokom autopsije izvađena iz noge pevačice.

Takođe, rezultati su pokazali prisustvo marihuane, ksanaksa – leka za lečenje anksioznosti, flekserila – leka za opuštanje mišića, i benadrila, koji se koristi protiv alergije.

foto: profimedia

Braun, koji je sa Hjustonovom bio u braku od 1992. do 2007. godine, navodi da takođe čeka zadovoljenje pravde po pitanju smrti njihove ćerke Bobi Kristine Braun.

Ona je 2015. godine pronađena u nesvesnom stanju u svom domu u Atlanti, takođe u kadi. Preminula je šest dana kasnije, a za vreme boravka u bolnici nijednom se nije probudila iz kome.

Autopsija je otkrila prisustvo kanabisa, alkohola i lekova protiv anksioznosti koji se izdaju na recept, a kao glavni uzrok smrti navedeno je davljenje.

Njen partner Nik Gordon proglašen je posredno odgovornim za Bobinu smrt godinu dana kasnije. Odlučeno je da plati kaznu od 36 miliona dolara.

"Šta mislim da bi bilo pravedno? Voleo bih da ga zaključaju negde gde će ga neko silovati. Upravo se tako ja osećam. Silovao me je tako što mi je oduzeo ćerku ", zaključio je Braun.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Rolling stone, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track