NEĆE KONTAKT S NJOM: Poznati glumac ne želi da vidi ćerku! Očuh se bori za nju!
Foto: profimedia

sramota

NEĆE KONTAKT S NJOM: Poznati glumac ne želi da vidi ćerku! Očuh se bori za nju!

Pop kultura -

Poznati glumac Edi Marfi (56) ne želi da ima bilo kakav kontakt sa svojom ćerkom.

Glumac je prvo tvrdio kako Ejndžel nije njegova ćerka, ali je DNK test pokazao suprotno.

On nije zainteresovan za bilo kakav kontakt sa ćerkom Ejndžel, koju ima sa članicom nekadašnje grupe "Spajs Grls", pevačicom Mel Bi, preneli su svetski mediji.

Glumac je prvo negirao da je ćerka njegova, ali DNK test je 2008. godine, kada se ona rodila, pokazao suprotno.

Marfijev advokat prijavio je sudu kako on "nije zainteresovan" za ćerku, dok, s druge strane, bivši suprug Mel Bi, Stefan Belafonte, pokušava da bude dobije zakonska prava da viđa pastorku Ejndžel, tvrdeći kako ga je "zvala tata čim je prohodala".

Njegov advokat pokušao je da stupi u kontakt sa Marfijem, ali bezuspešno, te je na sudu izrekao: "Gospodin Marfi nije imao nikakvog kontakta sa detetom". Takođe je izrečeno i to da su Ediju pokušavali da uruče dokumentaciju, ali "gospodin Marfi izbegava postupak".

Osim toga, Belafonte tvrdi kako Mel Bi iznosi neistine o porodičnom nasilju sa ciljem da Ejndžel okrene protiv njega. Takođe se osvrnuo i na incident koji se 2014. godine dogodio u Londonu, navodeći kako je Mel Bi bila pod narkoticima, zbog čega je bila hospitalizovana.

On tvrdi da je Meč toliko zavisna o drogi i alkoholu, a izneo je i to da je nekada bila toliko izgubljena da je znala da spušta pantalone i urinira pred decom, što pevačica, opet, naziva neistinom.

Edi Marfi i bivša Spajsica upoznali su se na žurki u Los Anđelesu 2006. godine.

Glumac je tada izjavio: "Ludo sam zaljubljen u Mel, ali ne postoje nikakvi planovi za venčanje".

Vezu su započeli kada se glumac razveo od supruge Nikol sa kojom ima petoro dece, a prve godine zabavljanja Edi i Mel proveli su zajednički odmor u jednom od najekskluzivnijih hotela na Havajima.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track