OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Isplivali novi detalji svadbe kraljevskog para, evo i koji!
Foto: profimedia

mnogi će se iznenaditi

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Isplivali novi detalji svadbe kraljevskog para, evo i koji!

Pop kultura -

Buduća princeza Megan Markl juče je bila u centru skandala zbog nagih fotografija koje su se pojavile na brojnim portalima, a već danas su se pojavile do sada neobjavljene i neočekivane informacije o svadbi.

Naime, otkriveno je koliko će zaista novca biti potrošeno na mladu, a dogovor kakav su napravili sa crkvom mnoge će iznenaditi.

Megan Markl i Princ Hari u crkvi dogovaraju svadbu Glumica i Princ će reći sudbonosno dna u kapeli svetog Đorđa u Vindzorskom zamku gde se očekuje oko 800 gostiju.

Mladu će, kako prenosi nemački portal "Die Presse" do oltara ipak ispratiti majka s obzirom na to da je sa ocem u veoma lošim odnosima. Na taj način će biti prekršena dugogodišnja tradicija, ali je kraljevska porodica na kraju pristala.

Dogovaraju tortu Kako su se budući mladenci dogovorili torta koju planiraju za venčanje trebalo bi da bude sa ukusom limuna kako bi dočarala svežu aromu proleća.

Mladin poklon Nemački mediji spekulišu i da će mlada svom dragom pokloniti i medeni mesec u vrednosti od 130.000 evra, a kao destinacija se navodi Bocvana koju, Princ Hari, navodno obožava.

Priprema devojačkog i momačkog Devojačko veče održano je u luksuznom spa centru hotela sa pet zvezdica, a kako preose britanski mediji princ Hari će momačko slaviti u švajcarskom luksuznom skijalištu.

foto: profimedia

Odabir kumova Priča se da će Princu Hariju kum biti brat, a spekuliše se da se Megan još razmišlja između nekoliko svetskih lepotica među kojima je glumica Prijanka Čopra i teniserka Serena Vilijams.

Muzika Britanski mediji uveliko bruje da će goste na slavlju kojih bi trebalo da bude oko 2.640, zabavljati Ed Širan, te da će se Spajs Girls ponovo okupiti.

Megan Markl i Princ Hari prilikom objavljivanja veridbe

Kako piše nemački portal Die Presse samo za mladin izgled biće izdvojeno oko 450.000 evra što uključuje šminkere, frizere, asesoare i naravno haljinu. Inače, haljinu koju je nosila na veridbi, kreatora Ralf i Ruso, mlada je platila 60.000 dolara.

A još se ne zna čiju će venčanicu tačno poneti na venčanju ali je u opticaju nekoliko imena poput Aleksandra Mekvina čiju je haljinu na venčanju nosila Kejt Midlton. Ta venčanica koštala je "samo" 280.000 dolara.

Jerusalem post je otkrio i da bi venčanicu mogla da joj kreira Inbal Dror koja inače oblači Bijonse. Čak i mediji u Britaniji smatraju da je iznos koji se pominje preteran.

Megan Markl će se uskoro krstiti Venčanje će održati Kenterberijski nadbiskup Džastin Vlebi koji će ujedno i krstiti Megan Markl koja će postati pripadnik Anglikanske crkve.

Ona će ovim potezom učiniti čast Kraljici Elizaneti i celoj kraljevskoj porodici.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track