VERENICA PRINCA HARIJA NE MOŽE DA PODNESE ŽIVOT U PALATI: Izolovana i usamnjena jer joj NIJE DOZVOLJEN internet?!
Foto: Profimedia

NA IVICI ŽIVACA

VERENICA PRINCA HARIJA NE MOŽE DA PODNESE ŽIVOT U PALATI: Izolovana i usamnjena jer joj NIJE DOZVOLJEN internet?!

Pop kultura -

Proslavljena glumica Megan Markl, buduća vojvotkinja od Saseksa, navodno se svakodnevno mučki trudi da se navikne na život u Kensingtonskoj palati.

Više nije u mogućnosti da jednostavno ustane, ode da prošeta kuče, džogira... oseća se izolovanom od svega i svakoga, što joj izuzetno teško pada.

Takvim životom do sada nije živela.

foto: AP/Frank Augstein, File

Takođe, šuška se kako članovi kraljevske porodice ljubomorno čuvaju i štite ono što je njihovo i retko kad dele stvari. Mislili su da će tako biti i u slučaju novog prinčevskog para, ali izgleda da su se grdno prevarili.

"Kraljica se nadala da će Hari uspeti na fin način da joj objasni šta je njegovo, ali njemu se ta ideja nije dopala, on sa Megan sve svoje deli", izjavio je dobro obavešten izvor za tamošnje medije.

Problemima "američke princeze" tu nije kraj. Navodno, jedna njena prijateljica požalila se javnosti kako Megan nedostaje internet, posebno interakcija sa ljudima.

foto: Reuters

"Ona je uvek bila vrlo slobodnog duha. Kada je nešto zanima i kada se za nešto zalaže, između ostalog, ona je svojevremeno svoje mišljenje delila putem Tvitera. Sada ne može to da deli fotografije putem Integrama. Mislim da Hari ne razume u potpunosti kroz šta ona trenutno prolazi", rekao je izvor.

Bilo kako bilo, Megan se ni u jednom trenutku nije žalila da joj je bilo šta zabranjeno. Prema pravilima kraljevske porodice - i ona nema nijedan privatni profil na društvenim mrežama, niti upravlja zajedničkim onlajn profilima koji objavljuju najvažnije događaje iza zidina palate.

Poznato je i jedino potvrđeno da se Megan istinski raduje danu kada će princu Hariju izgovoriti sudbonosno "da" i da trenutno nije u drugom stanju, ali da svakako planira da poradi na zasnivanju porodice.

foto: Profimedia

(Kurir/Gossip cop/Foto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stilski bukvar buduće vojvotkinje od Saseksa: 3 nezaboravne odevne kombinacije Megan Markl (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track