Najnovije vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST PRISILE O SMRTI KRALJA ROKENROLA: Elvis Prisli se UBIO!
Foto: Profimedia

REŠENA MISTERIJA

ŠOKANTNA ISPOVEST PRISILE O SMRTI KRALJA ROKENROLA: Elvis Prisli se UBIO!

Pop kultura

"Elvis se ubio, ostavio je i oproštajnu poruku" - u skolantnoj izjavi otkrila je bivša žena čuvenog pevača. 

 

U potresnoj ispovesti o poslednjim danima velike rokenrol zvezde, Prisila Prisli (72) objasnila je kako se Elvis dugo borio sa depresijom i zavisnošću od lekova protiv bolova.

foto: Profimedia

"Bolestan sam i umoran od života. Treba mi dug odmor", napisao je pokojni Presli u poruci svojim prijateljima i menadžeru Džou Epozitu. U potresnom dokumentarcu, koji se emitovao na kanalu HBO, Elvisova bivša žena Prisila otkrila je da je njen muž poslednje dane proveo u osami, pišući oproštajna pisma.

 

"Life began again, the day you took my hand." #MusicMonday #ElvisPresley

A post shared by Elvis Presley (@elvis) on

"Znao je šta čini. Njemu bliski ljudi su pokušali nešto da zučine, ali niko nije uspeo da dopre do njega. Brzo te izbaci iz svog života" - objasnila je glumica, koja tvrdi da čak ni ona nije uspela da ga natera da prestane da uzima lekove.

 

foto: Profimedia

Neposredno nakon srmti "kralja rokenrola" u javnost su procurile informacije da je jedan od Elvisovih doktora pevaču propisao više od 10 hiljada tableta u roku od osam meseci.

Osim lekova, Elvis se borio sa teškim oblikom depresije, a kako je jednom prilikom i sam naveo "Kralj ima mnogo fanova, ali se još oseća usamljeno".

foto: Profimedia

Elvis Prisli preminuo je 16. avgusta 1977. godine, pošto je prebačen je u bolnicu Baptist Memorijal u Memfisu, gde su lekari bezuspešno pokušavali da ga reanimiraju.

 

Kurir.rs/Foto Profimedia

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...