ŽIVOT POSLE GAGINE SMRTI IDE DALJE: Slavna glumica se opustila s prijateljicom
Foto: Kurir

PAPARACO

ŽIVOT POSLE GAGINE SMRTI IDE DALJE: Slavna glumica se opustila s prijateljicom

Pop kultura -

Srpska diva provela popodne u bašti jednog lokala na Vračaru, gde je više od dva sata razgovarala s koleginicom Tamarom Vučković, suprugom glumca Mikija Manojlovića

Jedna od najvećih i najpriznatijih srpskih glumica, Milena Dravić, polako se vraća na javnu scenu posle dužeg odsustva zbog privatnih problema i smrti supruga Dragana Nikolića.

Pozorišnu i filmsku divu sve češće je moguće videti na premijerama u beogradskim pozorištima, dolazi da isprati i prva prikazivanja pojedinih filmova, a i vratila se poslu - uveliko snima seriju „Komšije“.

foto: Kurir

Prijatan razgovor

Ali Dravićeva ima vremena i za opuštanje s drugaricama. Ona je nedavno iskoristila lepo prolećno vreme da s koleginicom Tamarom Vučković, upravnicom Jugoslovenskog dramskog pozorišta i suprugom Mikija Manojlovića, popije kafu. Naš paparaco uslikao ih je u popodnevnim satima u bašti jednog kafića na Vračaru. Milena je bila baš u dobrom raspoloženju i osmeh joj je često krasio lice. Razgovor s Tamarom joj je prijao, a u pojedinim momentima se toliko uživela u priču da je i rukama dočaravala to što je objašnjavala.

foto: Kurir

Uživanje

Posle dva sata sedenja i ćaskanja u kafiću, Dravićeva i Vučkovićeva su krenule u šetnju i razgledanje izloga po vračarskim ulicama i još malo su uživale u lepom i sunčanom danu. Prolaznici koji su prepoznali poznate glumice pozdravljali su ih na ulici, a one su svakom od njih srdačno uzvratile. U kasnim popodnevnim satima supruga Mikija Manojlovića je otpratila svoju prijateljicu do stana na Čuburi, gde ona već decenijama živi.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track