Neverne bebe: Rokenrol za svetski džet-set!
Foto: Neverne Bebe / Promo

Jubilej

Neverne bebe: Rokenrol za svetski džet-set!

Pop kultura -

Majstori žive svirke koji ove godine slave 25 godina postojanja, održali su prošle sedmice ekskluzivni koncert u mondenskom skijalištu Kicbil u Austriji.

„Odsvirali smo autorski koncert za publiku u kojoj nije bilo nijednog našeg čoveka, ali im jezička barijera nije smetala da uživaju u svakom odsviranom tonu, nagrade aplauzom svaki solo ili pevačku improvizaciju. Najviše su im se dopale pesme „Kaži gde je ljubav", „Veliki je Bog" i „Kuća za spas" koju su tražili na bis”, kaže frontmen Milan Đurđević.

Bend je uz proslavu jubileja izuzetno aktivan: snimljen je spot za novi singl „Dorija" čija se premijera očekuje uskoro, rade na pesmi koja će, kako najavljuju, biti nešto zaista posebno jer priča koja je prati ima vrlo emotivnu istoriju sa kojom će se ljudi lako identifikovati, i pripremaju jubilarnu turneju „25 koncerata za 25 godina" u najvećim gradovima regiona.

„Naša akcija „25 glasova za 25 godina" je naišla na fantastičan odjek kod publike svih generacija što pokazuje da je ideja da jubilej bude posvećen našim fanovima u potpunosti uspela", kaže Đurđević i poziva sve poštovaoce muzike benda da do 26. aprila postave na Fejsbuk ili Instagram svoj snimak kako pevaju neku od omiljenih pesama Beba uz haštag #uzmiboje. Odabranih 25 glasova će u studiju snimiti rimejk jednog od najvećih hitova benda „Uzmi boje", snimiti spot i družiti se sa članovima popularne grupe.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track