(FOTO) ZAMENIO BELUČIJEVU SA 30 GODINA MLAĐOM MANEKENKOM: Kada vidite novu devojku Vinsenta Kasela, zbavoravićete na Moniku!
Foto: Printscreen/Instagram

VRELO

(FOTO) ZAMENIO BELUČIJEVU SA 30 GODINA MLAĐOM MANEKENKOM: Kada vidite novu devojku Vinsenta Kasela, zbavoravićete na Moniku!

Pop kultura -

Poznati francuski glumac Vinsent Kasel ne krije svoju zaljubljenost. Bivši muž jedne od najlepših žena na svetu Monike Beluči, ponovo je na sedmom nebu. Ovaj put u pitanju je drastično mlađa manekenka Tina Kunakej (21). "Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu otkriti detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", ispričala je manekenka Tina Kunakej (21).

Kako ona tvrdi, od 2016. u vezi je sa 30 godina starijim francuskim glumcem Vinsentom Kaselom (51) koga je upoznala na Ibici.

Happy 21 TK mon ❤️ #enfinmajeureetvaccinee #atoutdesuite

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

"Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u bioskop. Kad sam bila dete, moji interesi su bili ograničeni na školu i fudbal", ispričala je mlada Italijanka i tako objasnila kako to da nije znala da je njen dečko Vinsent poznati glumac.

Tvrdi da je shvatila ko je kada su ih za vreme jednog izlaska okružili paparaci. Par živi zajedno u Riu i najviše voli da ide na surfovanje na plažu Ipanema.

"Tina i moje kćeri su božanska, nestašna stvorenja bez kojih jednostavno ne mogu da živom", pohvalio se Kasel nedavno.

Tina i Vinsent često se hvale zajedničkim fotografijama i ne skrivaju ljubav, a često zajedno odlaze na odmor.

Só tem uma no camarote n*1... #camaroten1 #carnaval2018

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

"Pariz je vrlo malen za one koji voli jedni druge poput nas s tako velikom ljubavlju", istaknuo je glumac pokraj jedne fotografije s manekenkom.

Kasel ni Beluči nikada nisu komentarisali razloge svog razvoda, ali je glumica svojevremeno rekla kako je smešno očekivati da joj muž bude veran ako su duže vreme razdvojeni.

foto: Profimedia

"Francuska je teška, znate. To je jako agresivno mesto, posebno Pariz", objasnio je Francuz kako to da se preselio u Rio de Žaneiro.

Kasel kaže da ga ljubav čini živim, a dok žene traže sigurnost, muškarci tragaju za avanturom.

"Postoji francuski izraz koji kaže: 'Muškarci dok hodaju po svetu imaju samo ku*ac i nož'. Žene su zrelije i imaj dublji pristup životu. No, muškarci su 'sterilni'. Ne rađamo i čini se kao da samo moramo ići dalje", zaključio je glumac.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMBURAŠI SVIRALI ZA MONIKU BELUČI: Pogledajte koju pesmu joj je Kusturica posvetio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track