(FOTO +18) UŽIVA NA LEŽALJKAMA U TOPLESU: Vrele slike poznate pevačice ZAPALILE internet!
Foto: profimedia

Uhvaćena

(FOTO +18) UŽIVA NA LEŽALJKAMA U TOPLESU: Vrele slike poznate pevačice ZAPALILE internet!

Pop kultura -

P evačica Mel Bi (42) uživa na godišnjem odmoru u Kaliforniji s najboljim prijateljem, frizerom Garijem Madatijanom. Dvojac je iznajmio sobu u luksuznom hotelu, a pevačica se ne propušta da se svakodnevno sunča na ležaljkama koje su za goste resorta.

Tokom sunčanja Mel Bi je odlučila da se skine u toples, a Garija je zamolila da je namaže losionom za sunčanje i izmasira joj stopala što nije promaklo paparacima.

foto: Profimedia

"Ovo je tek moj drugi godišnji odmor u posljednjih deset godina", požalila se bivša članica grupe Spajs Grls.

Pevačica je pokazala i ožiljak ispod dojke koji je nastao zbog uklanjanja tetovaže s imenom bivšeg supruga, producenta Belafontea (42) s kim je bila deset godina u braku. Rekla je kako ne želi da je više išta podseća na toksičan odnos s njim.

foto: Profimedia

"Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska", rekla je na jednom saslušanju Mel Bi.

Sve je započelo s dadiljom Loren Gils koja je s Belafonteom, navodno, godinama održavala vezu a ponekada su imali i seks utroje, tvrdi producent. Snimke seksa kojima je ucenjivao Mel Bi pristao je da uništi.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja