Oduševljen

(KURIR TV) Zvezda Seranovih zaludela Beograđane: U Srbiju je došao zbog jednog neverovatnog razloga

Pop kultura -

Svuda u svetu, na trgovima, u bibliotekama, galerijama, danas se mogla čuti najlepša proza i poezija jer se proslavljao Svetski dan knjige. I naša prestonica bila je deo toga, te su ličnosti iz sveta kulture čitale i recitovale omiljene stihove i pasuse u Institutu Servantes, dok su se u Biblioteci grada mnogi od njih već tradicionalno oprobali u ulozi bibliotekara.

Višestruko talentovani španski glumac Fran Perea, poznatiji publici po ulozi Markosa u seriji "Seranovi", bio je specijalni gost Servantesa. On je čitao odlomak iz komada "Suvenir" Pabla Dijaza Morilje, koji je postavio u svojoj pozorišnoj kompaniji Fil gud teatro iz Malage.

foto: Zorana Jevtić

"Presrećan sam što je "Suvenir" novi član u biblioteci Instituta Servantes u Beogradu. Ovaj grad je prelep, čast mi je što sam imao priliku da pročitam fragment. Hvala vam na pozivu", rekao je Španac.

A post shared by Fran Perea (@frnperea) on

Dok je Perea bio na bini i zahvaljivao se na ukazanoj časti što je u prilici da pročita svoj omiljeni deo, oko Instituta se okupio ogroman broj devojaka koje su želele da vide omiljenog junaka iz serije. One su se slikale, mahale mu i napravile pravu pometnju u Knez Mihailovoj ulici. Španski glumac i muzičar predstaviće svoj novi album na koncertima 13. maja u Novom Sadu u SNP i 15. maja u Domu omladine Beograda.

Kurir.rs/ M. Cukić, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track