NEOČEKIVANI PREOKRET

(KURIR TV) NAŠI UČESNICI EVROVIZIJE SPREMNI ZA PORTUGAL: Sanja Ilić se neće pojaviti na sceni, evo ko nastupa umesto njega!

Pop kultura -

Pobednici Beovizije, Sanja Ilić i Balkanika u ponedeljak kreću za Portugal, gde će predstavljati Srbiju na Evroviziji koja se održava od 8. do 12. maja.

Naši predstavnici su spremni za put kako bi što bolje predstavili našu zemlju.

"Naša grupa slavi jubilej ove godine, punimo 18 godina. Jedva čekamo da stignemo u Lisabon i da se pokažemo u najboljem svetlu. Trema ne postoji ni kod mene a n mislim ni kod ostalih članova grupe. Moram da dodam da su svi fascinirani našom Danicom Krstić, koja je najlepši najbolji etno vokal. Očekujemo najbolje rezultate", rekao je Sanja Ilić i otkrio da su se odlučili za određene promene u bendu.

"Sanja Ilić se neće pojaviti na sceni, na sceni će biti nova mlada lepa Iva Banićević. Pored Saleta i profesora Ljube koji se sa Balkanikom od prvog dana Balkanike, imam jako dobru ekipu koja ima puno dobrih vibracija.

Inače, Iva je prateći vokal pevačice Aleksandre Radović.

Prošlogodišnja naša učesnica na Evrosongu Tijana Bogićević predala je ovogodišnjim takmičarima srpsku zastavu i poželela im uspeh u Lisabonu.

"Što se tiče odgovornosti, mislim da smo mi sa RTS-om uradili sve što je bilo u našoj moći. Biće dovri kostimi, dobar nastup", rekao je Sanja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Viktor poleteo mami u zagrljaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track