Najnovije vesti

ZBOG ULOGE MORAO DA POSTANE NARKOMAN: Benedikt Kamberbač otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa seta!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ZBOG ULOGE MORAO DA POSTANE NARKOMAN: Benedikt Kamberbač otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa seta!

Pop kultura

Poznati britanski filmski i serijski glumac Benedikt Kamberbač šokirao je javnost svojom poslednjom izjavom. Naime, zarad snimanja nove serije u kojoj tumači glavnog lika, Benedikt je morao u potpunosti da promeni svoje navike i ponašanje.

foto: Profimedia

U novoj seriji Kamberbač tumači Patrika Melrouza, lika čiji se život sastoji od niza horora, od kojih su neki izazvani heroinskom zavisnošću. 

Serija govori o Melrouzu koji je odrastao u porodici više klase u severnoj Francuskoj. Uprkos brojnim privilegijama njegovo detinjstvo nije bilo srećno jer je trpio zlostavljanje. Kako bi izbrisao bolna sećanja, Patrik u 20-im godinama počinje da se drogira, i postaje poznat u javnosti kao 'drzak i smešan plejboj'.

foto: Profimedia

"Uviek pristupaš jako voljenom književnom liku sa strepnjom. Znaš od početka da ne snimaš priču koju imaš u glavi kao čitatelj tih knjiga i pustiš druge da imaju svoja očekivanja, ispričao je Kamberbač (41). 

"Serija se vrtio oko veoma iskusnog narkomana, pa je ubrizgavanje heroina u vene i njegov učinak na telo i um bilo od velike važnosti", istakao je glumac.

foto: Profimedia

Dodao je kako su romani Edvarda Sent Obina, po kojima je pravljena serija, 'najizvanrednije postignuće u prozi 21. veka'.

"Jako je uzbudljivo igrati Patrika, jer se njegov život sastoji od niza horora", rekao je Kamberbač. Glumcu je bilo, kaže, izazovno igrati lik u periodu od 25 do 45 godina. Takođe je uložio mnogo truda da bi 'ulovio' držanje i Patrikov način govora.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...