HOLIVUDSKA LEPOTICA OTPRATILA MUŽA SA INSTAGRAMA: Plakaćete od smeha kad budete čuli šta je POVREĐENI SUPRUG rekao NJIHOVOJ DECI
Foto: Profimedia

NEĆE JOJ ovo ZABORAVITI

HOLIVUDSKA LEPOTICA OTPRATILA MUŽA SA INSTAGRAMA: Plakaćete od smeha kad budete čuli šta je POVREĐENI SUPRUG rekao NJIHOVOJ DECI

Pop kultura -

Čisteći Instagram prfil, Blejk Lajvli nije poštedela ni sopstvenog supruga, glumca Rajana Rejnoldsa, čija je prva rekacija bila:

"Baš bezvezno. Ne mogu da pronađem adekvatne reči da vam opišem kako se osećam sada kada sam proteran iz rođene kuće. Ne znam zašto je pobesnela".

Javnost se u sekundi našla na nogama, ali samo da bi saznala da glumica "priprema teren" za novi film sa Anom Kendrik, "Šta se desilo Emili". Blejk je, takođe, obrisala sve svoje fotografije, ostavljajući samo naziv filma u opisu profila i tizer za film. Prati isključivo ljude koji se zovu Emili.

Bilo kako bilo, Rajan se nije zaustavio tu, što njihova armija fanova svakako obožava - ovaj glumački par ne propušta priliku da se šale jedno s drugim.

"Rekao sam ćerkama kako je mama otpratila tatu s Instagrama, ali samo su ispustile po gas i otišle", ističući kako su još uvek male da bi shvatile ozbiljnost situacije.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Harpersbazaar.com/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track