Najnovije vesti

ĆERKA IH UHVATILA TOKOM SEKSA: Žena Vila Smita otkrila intimne detalje iz života sa glumcem, a EVO šta je rekla o RAZVODU!
Foto: Promo

posramili se

ĆERKA IH UHVATILA TOKOM SEKSA: Žena Vila Smita otkrila intimne detalje iz života sa glumcem, a EVO šta je rekla o RAZVODU!

Pop kultura

Iako su supružnici pre dve godine imali bračnih poteškoća te se sve više šuškalo o razvodu, Smit je nedavno otkrio kako je njihov odnos spašen.

 

Supruga Vil Smita (49) , američka glumica Džejda Pinket Smit (46) u nedavnom je intervjuu otkrila kako se šokirala kada je saznala da je njena ćerka Vilov (17) zatekla u krevetu sa suprugom.

foto: Printscreen Instagram

"Upitala sam Vilov kada se prvi put 'susrela' sa seksom, ona mi je odgovorila da je to bilo kada je zatekla mene i Vila u spavaćoj sobi", rekla je glumica i dodala kako se isprva šokirala i kako joj ta situacija nije bila nimalo smešna.

Iako je javno progovorila o 'nezgodnoj situaciji', Džejda je priznala kako suprugu Vilu još uvek nije o tome ništa rekla, ali je dodala kako jedva čeka da vidi njegovu reakciju.

 

"Sigurna sam da će me nazvati i pitati "Koji vrag se ovdje događa", rekla je kroz smeh.

 

<@tsikudo_>

A post shared by ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) on

Iako su supružnici pre dve godine imali bračnih poteškoća te se sve više šuškalo o raspadu njihova braka, Smit je nedavno otkrio kako je njihov odnos spašen.

 

"Mnogo smo puta bili kod bračnog savetnika", priznao je holivudski glumac i dodao da sve ono što ste prećutali u braku za vreme terapije izađe na videlo.

 

"Za mene je to bila mrkla noć pre svitanja. Istina nas je oslobodila i pomogla nam da se još bolje upoznamo", dodao je Smit.

 

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Vil i Džejda u braku su dvadeset godina u kojem imaju dvoje dece - sina Džejdena (19) i ćerku Vilou (17).

 

Kurir.rs/ Foto: Promo

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...