CRNOGORSKI PEVAČ NAPRAVIO SKANDAL NA EVROVIZIJI: Tražili su čak i diskvalifikaciju, a NIKO ne zna da je njegov UJAK bio SFRJ zvezda! (VIDEO)
Foto: Printscreen

IMAO JE NJEGOVU PODRŠKU PRE NEGO ŠTO JE OTIŠAO U LISABON

CRNOGORSKI PEVAČ NAPRAVIO SKANDAL NA EVROVIZIJI: Tražili su čak i diskvalifikaciju, a NIKO ne zna da je njegov UJAK bio SFRJ zvezda! (VIDEO)

Pop kultura -

Neumesna šala crnogorskog pevača Vanje Radovanović naišla je na lavinu osuda na društvenim mrežama pošto se našalio na račun dece sa invaliditetom.

„Da li znate šta slijepa i gluva djeca dobijaju za Božić? Rak“, kazao je Radovanović, a posle toga su eksplodirale društvene mreže i traženo je da se diskvalifikuje.

Iako se izvinio, Vanja nije prošao u finale, ali je i te kako podigao prašinu.

Vanja Radovanović se predstavio pesmom "Inje", a veliku podršku u svemu imao je od svog ujaka, velikog kantautora Miladina Šobića.

Promjenio bih svijet,al' kako vidim nemam moć ? #šobić

A post shared by Miladin Šobić (@miladin_sobic) on

"Izuzetno nam je drago da je publika izabrala našu pesmu, jer je uvek milo kad publika bira, naročito kad uzmemo u obzir činjenicu da im se pesma svidela nakon jednog ili dva slušanja, što danas nije lako. Ukusi odlučuju i u tim situacijama nikad ne možeš da znaš na čemu si", kaže Radovanović.

Zbog Vanjinog uspeha, u njegovoj porodici, vladala je slavljenička atmosfera, a sve vreme uz njega je bio i ujak Miladin.

"Ujak mi je, naravno, poželeo sreću i bio mi velika podrška. On je veoma ponosan na sve to. Na koncu, zbog njega sam tu gde jesam i to je naš privatni uspeh, jer smo mi muzička porodica. Ceo život smo okruženi muzikom i ona je veliki deo našeg života. Lepo je kad ti još neko pokaže da radiš pravu stvar. Znam da je i njemu jednako drago kao i meni", iskren je Radovanović.

Kurir.rs/Avaz/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track