JEDINSTVENA

POZNATI UŽIVALI UZ OLIVERU KATARINU: Beograde moj, najmiliji... Opet ću DUŠU NA DLAN DA TI STAVIM (KURIR TV)

Pop kultura -

Na dugo očekivanom koncertu Olivere Katarine u Kombank dvorani svoje mesto u publici pronašli su mnogobrojni ljubitelji starih srpskih pesmama, a među njima i brojne poznate ličnosti. Legendarna glumica i pevačica se pojavila u dugačkoj zelenoj haljini i laganim korakom izašla pred publiku, brišući sa lica suze radosnice.

"Beograde moj, najmiliji. Opet ću dušu na dlan da ti stavim. Pevaću neke stare pesme, koje su namerno ili nenamerno zaboravljene. Ovde sam da probudim sećanje onima koji su ih zaboravili", poručila je Olivera, nakon čega su usledili prvi zvukovi klavira i pesma "Ej, vi, magle", kojom je koncert otvoren.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Nakon toga, nizali su se hitovi poput "Sedim u jednom pariskom lokalu", "Đelem, đelem", "Alaj mi je večeras po volji", "Niška banja", zatim "Pričaj mi o ljubavi", "Šu-šu", "Verka kaluđerka" i "Šošana".

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Uz zvukove nekoliko instrumenata i kvarteta koji je pratio Oliverin glas uživali su i pevač Marinko Rokvić sa suprugom, slikar Mane Šakić, folk pevačica Branka Sovrlić i mnogi drugi.

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track