PEVAČICA PROLAZI KROZ ŽIVOTNU DRAMU: Osećam se jadno posle operacije! U šoku sam jer sam usamljena!
Foto: profimedia

težak period

PEVAČICA PROLAZI KROZ ŽIVOTNU DRAMU: Osećam se jadno posle operacije! U šoku sam jer sam usamljena!

Pop kultura -

Poznata irska pevačica Šinejd O Konor je tokom proteklih nekoliko godina prošla pravu životnu dramu zbog niza zdravstvenih problema sa kojim se suočila.

Ona se Fejsbuka obratila celom svetu, te podelila kroz kakvu životnu dramu trenutno prolazi.

Nakon rizične operacije histerektomije, u okviru koje joj je odranjen gornji deo materice, Šinejd se oporavila, te rešila ginekološke probleme.

Ipak period nakon operacije je bio veoma težak za nju, posebno što su je mnogi ljudi napustili onda kada joj je bilo najteže.

"Moram u Hitnu! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Volela bih da nisam sama na ovom svetu. Valjda nekome nešto značim posle svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena", napisala je pevačica svojevremeno.

Dok su joj obožavatelji davali reči podrške, te joj govorili da su uvek tu za nju, pevačica se distancirala od javnosti. A u međuvremenu se javio još jedan problem sa zdravljem, te je Šinejd podvrgla operaciji jetre.

"Osećam se jadno posle operacije. Ne preporučujem vam da izgubite mnogo krvi… Tako sam slaba. Ali preporučujem vam terapiju zamene hormona. Iako vam glupi lekari to nikada neće preporučiti, ali ja se posle toga osećam odlično! Kao druga osoba! Podvrgla sam se tome pre dve nedelje", objasnila je muzičarka.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track