KURIR NA SETU VOJNE AKADEMIJE: Kičić uneo pometnju među vojnike! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

pAZI SNIMA SE

KURIR NA SETU VOJNE AKADEMIJE: Kičić uneo pometnju među vojnike! (FOTO)

Pop kultura -

U kasarnama Vojske Srbije uveliko se već nekoliko nedelja snimaju scene za četvrti nastavak serije "Vojna akademija".

Brojni kaskaderi, statisti i glumci rade po svim vremenskim uslovima, a na setu je bilo posebno zabavno kad je stigao Gordan Kičić. Popularni glumac zasmejavao je okupljene novinare i kolege jer tumači glumca koji ruši vojničku disciplinu i krši kodeks ponašanja.

foto: Zorana Jevtić

"Teško da ova uloga može da se poredi s Kaluđerom iz "Senki". Više sam gost koji se s vojskom sprema za ulogu svog života. Ne igram u seriji sebe, već više poznatu ličnost koja želi da bude glumac. Dao sam mu duhovitu notu", kaže Kičić. On je u seriji u toliko lošoj formi da ne može bez pomoći ni da se popne u vojni transporter. Na kolektivnom slikanju za novine prvi je zbijao šale. "Svi treba da poziramo goli, samo sa šlemovima", dobacio je Gordan.

Pored iskusnih Bojana Perića i Tijane Pečenčić, u novih 12 epizoda gledaćemo i Rašu Bukvića i njegovu suprugu Mariju Bergam. U fokusu će biti mladi kadeti koje igraju Slaven Došlo, Vučić Perović, Đorđe Stojković i Anđela Jovanović.

foto: Zorana Jevtić

"Uživamo na snimanju. Zadaci su nam puno veći. Pored vojničkih zadataka biće i ljubavnih. Moj lik će biti problematičan, a publika će videti kako će se to razvijati", objašnjava Došlo.

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs / Ljubomir Radanov / Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track