STEKLA JE SLAVU KAO SNUKI: Hapšena je više puta, tukla se i orgijala, a onda joj se život promenio iz korena! Evo kako danas izgleda rijaliti zvezda!
Foto: printScreen Jutjub

potpuno drugačija

STEKLA JE SLAVU KAO SNUKI: Hapšena je više puta, tukla se i orgijala, a onda joj se život promenio iz korena! Evo kako danas izgleda rijaliti zvezda!

Pop kultura -

Nikol Polizi, poznatija u svetu kao Snuki, jedna je od najpopularnijih rijaliti zvezda u Americi.

Slavu je stekla zahvaljujući MTV rijaliti šouu "Jersey Shore", emitovanom i na našim prostorima, koji je snimala sa još sedmoro učesnika.

Snuki je zapala za oko svima čim je počeo rijaliti, ali reakcije na nju su bile uglavnom negativne. Osim pomalo zapuštenog izgleda zamerili su joj i na ponašanju.

Nekoliko puta je hapšena zbog izazivanja nereda na javnom mestu, orgijala i nije bilo epizode u kojoj se s nekim nije potukla.

Nakon rijalitija svi su joj zbog skandaloznog ponašanja predviđali potpunu propast.

Mnogi su delili mišljenje da će Snuki biti Lindzi Lohan, razuzdana devojka koja ne može da se otrgne od sveta opijata i ludih provoda.

Međutim, ispostavilo se da je nakon rijalitija želela da se pripitomi i skrasi se uz čoveka svog života, pa je to i ostvarila. Verila se 2012. godine za Đonija Lavalea, za kog se udala dve godine kasnije. Par danas ima dvoje dece.

Promenila je i svoj fizički izgled, skinula višak kilograma i sada dobija mnogo komplimenata na Instagramu.

Filming today ? #roomies

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track