ŠOKANTNE TVRDNJE NA RAČUN POZNATOG REPERA: Nazivao je našeg nerođenog sina je.eno zlim detetom!
Foto: profimedia

sramno

ŠOKANTNE TVRDNJE NA RAČUN POZNATOG REPERA: Nazivao je našeg nerođenog sina je.eno zlim detetom!

Pop kultura -

Majka deteta repera Flo Rajdea otkrila je da poznati muzičar ne želi da vidi svog 19-mesečnog bolesnog sina i da ga naziva pogrdnim imena.

Aleksis Adams tvrdi da joj je reper navodno okrenuo leđa čim mu je javila da je trudna i da nosi njegovo dete.

Ona je sudskim putem morala da natera Flo Rajdu da prizna očinstvo. Iako je DNK test potvrdio da je reper otac malenog Zohara, reper i dalje odbija da bude deo njegovog života.

What a game to watch! Owners suite living #Superbowl #Hola

A post shared by Flo Rida Official (@official_flo) on

"Zohar pati od hidrocefalusa, retke bolesti koju karakteriše povećana količina moždane tečnosti i zbog koje je prošlog meseca morao da ide na ozbiljnu operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi proverio da li mu je sin dobro", rekla je Aleksis za "Daily mail".

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.

"Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije hteo ni da čuje za to. Želeo je da abortiram i nazivao je našeg nerođenog sina 'je.eno zlim detetom'. To su bile njegove reči", tvrdi Aleksis koja je u drugom tromesečju saznala da beba nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

Happy New Year #HolaTo2018

A post shared by Flo Rida Official (@official_flo) on

"Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dete neće preživeti i pokušavala sam da se ne vezujem za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život je sveden na konstantne posete lekarima", kaže ona i dodaje da troškove lečenja ne može da pokriva sama, kao i da je alimentaciju od repera morala da traži na sudu.

Zohar nije jedino dete Flo Rajde. Manekenka Nataša Džordžet Vilijams ga je takođe tužila 2013. godine zbog neplaćanja alimentacije i potvrdila da je reper i nju terao da ide na abortus.

Kurir.rs/Daily.mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track