NA 7 BINA VIŠE OD 70 IZVOĐAČA U 3 DANA! KURIR NA SVEČANOM OTVARANJU SEA STAR FESTIVALA: Muziku je nemoguće ugasiti! (FOTO)
Foto: Kurir

PRETI DA SRUŠI SVE REKORDE

NA 7 BINA VIŠE OD 70 IZVOĐAČA U 3 DANA! KURIR NA SVEČANOM OTVARANJU SEA STAR FESTIVALA: Muziku je nemoguće ugasiti! (FOTO)

Pop kultura -

Svečanim otvaranjem u prisustvu zvanica grada Umaga i organizacije EXIT festivala, otvoren je drugi po redu Sea Star Festival. Kako najavjuju iz organizacije, on preti da poruši sve rekorde. Naime, na 7 bina posetioci će imati priliku da čuju više od 70 izvođača u naredna tri dana. Povodom zvaničnog otvaranja festivala novinarima se u ime grada Umaga i turističke organizacije Istre obratio gradonačelnik Vil Basanese.

"Dobro veče svima! Želim prvenstveno da vam se zahvalim što ste došli da svojim prisustvom uveličate ovogodišnji festival. Drugu godinu zaredom Umag je presrećan da nastavlja započetu priču, okupljajući posetioce iz preko sedamdeset zemalja sveta. Nadam se da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspeh i tako vas privoleti i da dogodine dođete opet", rekao je on.

Neka od najzvučnijih imena ovogodišnjeg festivala su di-džej Pol Van Dajk, Ofenbah, bend Hurts, kao i domaće zvezde Dečaci, Sajsi i mnogi drugi.

Ispred organizacije EXIT festivala obratio se direktor Dušan Kovačević.

"Muziku je nemoguće ugasiti. Ona uvek nađe put, pa tako i ove godine, u većem i još boljem izdanju Sea Star festivala. Očekujemo veću posetu, kao što i sami vidite bine i prostor unutar festivala znatno je veći nego lani, tako da nas čeka odlična žurka".

Program prvog dana festivala otpočeće zvučna imena poput Robina Šulca, dok će na Nautilus Areni nastupati bosanski reper Edo Maajka. U naredna tri dana, Umag je zasigurno festivalski centar Evrope.

foto: Kurir

(Kurir.rs, D.K./Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track