30. ROĐENDAN PRED 7.000 LJUDI: Ovacije za Hladno pivo, ZAPALILI KALEMEGDAN! (FOTO)
Foto: Ivan Miladinović

SPEKTAKL

30. ROĐENDAN PRED 7.000 LJUDI: Ovacije za Hladno pivo, ZAPALILI KALEMEGDAN! (FOTO)

Pop kultura -

Hladno pivo je proslavilo svoj 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su gromoglasno pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda.

foto: Ivan Miladinović

Koncert je počeo u 21 sat svirkom benda "(Ne)normalni" koji su od početka napravili odličnu atmosferu svirajući svoje autorske pesme – "Maske su pale", "Nekompatibilnosti", "Slika neprilika" i druge. Najveći broj fanova je stigao posle 21 sat, pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli.

U 22 sata na binu su, kao druga najavljena predgrupa, izašli "Savršeni marginalci" i izazvali apsolutno oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend "Hladno pivo" i da su sami sebi predgrupa.

foto: Ivan Miladinović

"Mi smo 'Savršeni marginalci' i želimo da čujete kako je "Pivo" zvučalo dok nisu postali komercijala", rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike.

foto: Ivan Miladinović

"Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u", dodao je Mile i zapevao "Pjevajte nešto ljubavno".

foto: Ivan Miladinović

"Savršeni marginalci" su otpevali deset pesama sa početka karijere "Piva", a potom su momci ređali najveće hitovi – "Mojoj majici", "Svijet glamura", "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj", "Zimmer Frei", "Messi", "Soundtrack za život", "Trening za umiranje" i mnoge druge.

foto: Ivan Miladinović

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je pevalo: "Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo".

foto: Ivan Miladinović

(Kurir.rs/Foto: Ivan Miladinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track