Najnovije vesti

GORICA POPOVIĆ O KULTURI U SRBIJI: Sve ide u pogrešnom smeru (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

ISKRENO

GORICA POPOVIĆ O KULTURI U SRBIJI: Sve ide u pogrešnom smeru (VIDEO)

Pop kultura

Glumica Gorica Popović bila je učesnica tribine "U krupnom planu" Leskovačkog kulturnog centra", gde je istakla joj ovakav vid kontakta sa publikom veoma važan.

"Kultura je zaista na niskom nivou i kada pogledate budžet koji se odvaja u Ministarstvu kulture, to je nešto strašno malo, a imamo mnogo divnih umetnika koji imaju fantastične projekte.

Kako kaže, za to su krivi sami umetnici koji stalno samo čekaju da se ljudi iz vlasti sete koliko kultura znači i koliko je važna za dušu jednog naroda.

foto: printScreen Jutjub

"Ako pogledate te rijaliti programe i vidite šta je zapravo zavladalo i koji su likovi opskurni na naslovnim stranama, na toj televiziji, shvatićete da sve ide u jednom pogrešnom smeru", kaže glumica.

Najpoznatija kao Dara iz „Boljeg života“, kako je, sama kaže, i danas zove narod, poznata je i po tome da pažljivo bira svoje uloge, ali sve ređe jer od nečega, priznaje, mora da se preživi.

"Danas moraš da budeš i srećan kada nešto dobiješ kao glumac, pa da vidiš da li to možeš časno da uradiš. Tržište je smanjeno, manje se radi, ali nekako guramo. Volimo ovaj posao pa pristajemo i na neke bedne novce, ali važno je da si tu i da radiš svoj posao, iskrena je Gorica.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...