POZNATI GLUMAC NEPREPOZNATLJIV, FANOVI ZABRINUTI: OVO nije naš heroj! Džoni na slikama izgleda bledo, mršavo, čak i bolesno! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

UŽASNO

POZNATI GLUMAC NEPREPOZNATLJIV, FANOVI ZABRINUTI: OVO nije naš heroj! Džoni na slikama izgleda bledo, mršavo, čak i bolesno! (FOTO)

Pop kultura -

Nedavno je na društvenim mrežama Džoni Dep (54) objavio svoje novije fotografije kojima je šokirao obožavatelje. Fotke zvezde 'Pirata s Kariba' i brojnih drugih blokbastera koji, uglavnom zahvaljujući njemu, već decenijama pune bioskopske blagajne, nastale su tokom evropske turneje njegovog benda The Hollywood Vampires.

At the Museum of #Mayakovsky in #Moscow

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

Inače, prema mišljenju mnogih, zgodni Dep na novim fotkama izgleda mršavo i bledo, čak i bolesno.

"Moj heroj izgleda bolesno", "Jako je mršav" i "Je li to uopšte on", samo su neki od komentara koje su obožavatelji napisali pokraj Depovih fotki iz Rusije.

#JohnnyDepp today in Hamburg, Germany greeting fans (June 2th)?

A post shared by Johnny Depp (@depp.diary) on

Da nešto s glumcem nije u redu pokazuje i njegovo nedavno ponašanje, kad je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma 'Lavirint' gdje je Džoni fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

Udario ga je u rebra, a kad je krenuo i dalje da ga tuče, ljudi sa seta su ih odvojiti. Nakon toga je, kako je ispričao jedan od svedoka, koji je rekao i da je Dep na set došao u ‘toksičnom stanju’, menadžeru nudio noac da ga udari i vikao: ‘Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara’.

He’s so cool ??? Awwww?? #johnnydepp #depphead

A post shared by Johnny Depp Fans (@johnnydepponly) on

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track