PROGLAŠENA ZA NAJUTICAJNIJU MODNU IKONU GODINU: Kako to da sam dobila nagradu za modu, kad sam uvek GOLA?! (FOTO)
Foto: Profimedia

uspeh

PROGLAŠENA ZA NAJUTICAJNIJU MODNU IKONU GODINU: Kako to da sam dobila nagradu za modu, kad sam uvek GOLA?! (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan (37) dobila je nagradu za 'modnu influensericu godine', kao prva osoba u istoriji.

foto: Profimedia

Reč je o nagradi koja je doslovno izmišljena samo zbog popularne starlete i rijaliti zvezde.

Inače, Veće američkih modnih dizajnera (CFDA) svake godine organizuje svečanu dodelu za najuticajnije osobe u svetu mode. No, ove je godine zbog Kim Veće uvelo i posebnu kategoriju koja do sada nije postojala.

foto: Printscreen/Instagram

Na dodeli se, kao i svake godine, okupio sam vrh modnog sveta, pa su na tradicionalnu dodelu modnih nagrada došle i Naomi Kembel, Karolina Herera, sestre Hadid, Karli Klos i mnoge druge manekenke visoke mode i modni dizajneri.

"Šokirana sam zbog modne nagrade jer sam većinu vremena; gola", rekla je starleta dok je primala CFDA nagradu i izazvala smeh u publici.

foto: Printscreen

Kim je u svom govoru pri preuzimanju 'izmišljene nagrade' okupljenima prepričala događaj iz mlađih dana, i time naglasila koliko je uspela u životu:

foto: Printscreen

"Kad me je menadžer jednom pitao što želim u životu, ko' iz topa sam odgovorila: Izaći na naslovnici modnog časopisa! On mi je na to poručio da malo 'spustim očekivanja. Zato sam, kad sam izašla na naslovnici Voga, 's posebnim guštom' prvo njemu poslala primerak. Potpisan", ispričala je influenserica i 'gola modna ikona'.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja