Najnovije vesti

AMERIKANCI SNIMAJU RIMEJK SERIJE UBICE MOG OCA: Evo šta će biti s ulogom Vuka Kostića
Foto: Vladimir Šporčić

SAZNAJEMO

AMERIKANCI SNIMAJU RIMEJK SERIJE UBICE MOG OCA: Evo šta će biti s ulogom Vuka Kostića

Pop kultura

Budžet ovog projekta, kako se procenjuje, mogao bi da bude dvadesetak miliona dolara

Na adresu reditelja, scenariste i producenta Predraga Gage Antonijevića stigla je ponuda od jedne renomirane producentske kuće za otkup prava na snimanje američke verzije serije "Ubice mog oca", saznaje Kurir.

Budžet ovog projekta, kako se procenjuje, mogao bi da bude dvadesetak miliona dolara, a na njemu bi bili angažovani srpski i američki glumci. Ideja je da se serija snima u Beogradu, a umesto inspektora Jakovljevića glavni junak biće agent Centralne obaveštajne agencije (CIA), koji treba da reši ubistvo u Srbiji.

- Imao sam razgovore tokom Kanskog festivala o novoj seriji. Radni naslov je "Bebisiter", prati agenta CIA koji živi u Beogradu. Zamišljena je u stilu filmova o Džejmsu Bondu, neka je njihova verzija "Ubica mog oca", samo na engleskom jeziku - otkriva reditelj Gaga Antonijević pre odlaska za Ameriku za Kurir.

foto: Vladimir Šporčić

Za glavnu ulogu biće angažovan poznati glumac iz Holivuda, a plan je da se snima u Srbiji i da učestvuju i naše zvezde koje imaju zavidno međunarodno iskustvo, poput Sergeja Trifunovića ili Uliksa Fehmijua. Antonijević nam se požalio da ima kupca u SAD za seriju "Ubice mog oca", ali da se još čeka zeleno svetlo RTS za prodaju. - RTS neće da proda prava za prvu sezonu. Imamo kupca u Americi. Serija "Ubice" nije opterećena lokalnim pričama i pogodna je da se prikazuje širom sveta. Dopala se agentima, koji su zainteresovani da je kupe. Čeka se još da naš Javni servis da svoj pristanak i "Ubice mog oca" će se prikazivati u mnogim zemljama sveta. Ne bih da otkrivam ime mreže - kaže Antonijević.

foto: Bojana Velimirović

Poznatog reditelja već na jesen očekuje premijera filma "Zaspanka za vojnike", u kojem je poslednju ulogu ostvario Nebojša Glogovac.

Kurir / Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽIVOT IH PONOVO SPOJIO! JELISAVETA ORAŠANIN I VUK KOSTIĆ: Glumci na okupu povodom treće sezone serije Ubice mog oca! (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...