MIGOS OSTAVIO NAJJAČI PEČAT TOKOM PRVE VEČERI EGZITA! HIP-HOP TRIO PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE KARDI BI: Žurka trajala do ranih jutarnjih sati! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

VATRENI START

MIGOS OSTAVIO NAJJAČI PEČAT TOKOM PRVE VEČERI EGZITA! HIP-HOP TRIO PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE KARDI BI: Žurka trajala do ranih jutarnjih sati! (FOTO)

Pop kultura -

Najveći evropski festival Egzit započeo je svoje 18. izdanje vatrenim nastupima globalnih svetskih muzičkih zvezda i, dok je prvi deo večeri bio rezervisan za nešto mirnije i romantičnije tonove američke kantautorke LP, pozni deo noći obeležio je nastup hip-hop trija Migos.

Ovaj bend, koji mnogi nazivaju "novi Bitlsi" zbog muzičkog uticaja koji su napravili na svetskoj sceni, trenutno je jedan od najtraženijih nastupača širom planete.

foto: Stefan Jokić

Na ovogodišnji Egzit festival došli su sa vrha američke top liste albuma čije prvo mesto su osvojili sa čak dva albuma. Tako su za samo godinu dana postali jedna od svega pet rep grupa kojima je to uspelo u karijeri, a sa vrtoglavih 15 numera koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, Migos su oborili rekord star 54 godine koji su pre njih držali samo čuveni Bitlsi.

foto: Stefan Jokić

Uprkos znatnom kašnjenju iz tehničkih razloga, publika koja se okupila ispred glavne bine nije klonula duhom, već je strpljivo sačekala nastup svojih idola.

Tokom nastupa na Mejn stejdžu, pred više desetina hiljada fanova koji su u ekstazi pratili svaku njihovu pesmu, Migosi su proslavili i rođenje ćerke jednog od članova. Naime, pre samo nekoliko dana, Ofset, energični reper koji je deo ovog ubojitog trojca, postao je otac. On i slavna Kardi Bi postali su roditelji ćerke Kalčr.

Hip-hoperima je prethodio interesantan nastup norveške grupe Fiver Rej, koja je svoju svetsku slavu, uprkos dugogodišnjem radu i velikom broju ostvarenja, stekla čuvenom numerom "If I Had a Heart" koja je korišćena kao uvodna špica za mega-popularnu seriju "Vikinzi".

Ljubitelji elektro muzike našli su svoj put od Dens arene, na kojoj je, već tradicionalno, gužva počela da se formira već u ranim satima, dok su najverniji fanovi dočekali zoru na Petrovaradinu uz ritmove di-džeja Ričija Hotina.

foto: Stefan Jokić

(Kurir.rs, D.K. /Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track