ŠOK INTERVJU! ISPALIO SAM 800 METAKA IZ KALAŠNJIKOVA ZA JEDAN DAN: Od Ubica mog oca prerastao u teroristu OVK!
Foto: Zorana Jevtić

NOVI RUSKI FILM

ŠOK INTERVJU! ISPALIO SAM 800 METAKA IZ KALAŠNJIKOVA ZA JEDAN DAN: Od Ubica mog oca prerastao u teroristu OVK!

Pop kultura -

Film "Balkanska linija" nastao u srpsko-ruskoj koprodukciji o ruskoj specijalnoj jedinici koja je 1999. godine zauzela aerodrom "Slatina" u Prištini, biće premijerno prikazan 21. februara 2019. godine u Moskvi, potvrdio je Tanjugu glumac Miodrag Radonjić koji igra jednu od glavnih uloga u tom ostvarenju.

"Još nismo odlučili kada će biti srpska premijera filma. Najbliži smo ideji da to bude na Sretenje 15. februara 2019. godine, kada Srbija obeležava Dan Državnosti." kazao je Radonjić.

foto: Promo

Film u režiji Andreja Volgina čije je snimanje završeno 16. jula, podržali su rusko i srpsko ministarstvo kulture, a nastao je u saradnji producentskih kuća "Bles film" iz Moskve i "Arhangel studio" iz Beograda.

Osim Radonjića u u filmu "Balkanska linija" igraju srpski glumci Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Aleksandar Srećković Kubura, kao i Gojko Mitić koji se proslavio ulogama u nemačkim vesternima.

Uz njih tu su i zvezde ruske kinematografije Goša Kučenko, Ravšana Kurkova, Anton Pampušn.

foto: Dragan Kadić

Mladi glumac nakon ispektora Zorana u seriji "Ubice mog oca" igra albanskog teroristu, člana OVK.

"Lik koji igram u filmu je plaćenik koji je iz Albanije došao na Kosovo da bi ratovao. Uz Smuka kojeg tumači Aleksandar Srećković Kubura, Amir koga igram predvodi grupu bandita koji rat koriste kao paravan za trgovinu ljudskim organima. Verujem da je na Kosovu i Metohiji, baš kao i u svakom ratu bilo ljudi na obe strane koji su okolnosti koristili za učestvovanje u organizovanom kriminalu" kazao je Radonjić.

Mi smo ta ekipa @radonjicmiodrag #umo3 #ubicemogoca3 #pripremamose #obuka #najjaci

A post shared by ФАМИЛИЈА (@familija.extreme.team) on

Bez modrica, kako kaže, nije realno snimiti ratni, akcioni film.

"Ispalio sam 800 coraka iz kalaŠnjikova za jedan dan snimanja. . Celo rame mi je bilo modro ...Sve akcione ratne scene su me ložile...Prijalo mi je da to radim i u nastavku karijere bih voleo da ponovim ovakvo glumačko iskustvo" kazao je Radonjić.

? #ubicemogoca

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

(Kurir.rs/ Tanjug/ Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track