Najnovije vesti

U PORODIČNOM ALBUMU MILICE MILŠE SE KRIJU 11 VELIKANA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Žarko Jokanović OVOM slikom ODUŠEVIO SVE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PODELIO SA PRATIOCIMA

U PORODIČNOM ALBUMU MILICE MILŠE SE KRIJU 11 VELIKANA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Žarko Jokanović OVOM slikom ODUŠEVIO SVE! (FOTO)

Pop kultura

Bivši političar Žarko Jokanović, suprug glumice Milice Isaković, poznatije kao Milica Milša, podelio je na Instagramu fotografiju za anale.

Naime, listajući prodičan album naleteo je na jednu i te kako značajnu fotografiju, pa je odlučio da je podeli sa pratiocima na Instagramu.

Reč je o velikim piscima sa prostora bivše Jugoslavije a među njima i otac njegove supruge, takođe pisac, Antonije Isaković.

"Iz porodičnog albuma. Jedanaest veličanstvenih. Miličin tata Antonije Isaković, sa svojim prijateljima piscima. Velikani srpske književnosti. Tako različiti – a tako bliski. Za ponos! U prvom redu: Antonije Isaković, Dobrica Ćosić, Desanka Maksimović, Milorad Pavić, Miodrag Bulatović i Borislav Mihajlović Mihiz. U drugom redu: Slobodan Selenić, Dušan Kovačević, Dragoslav Mihailović, Stevan Raičković i Matija Bećković",  napisao je u opisu slike, a ubrzo je i Milica ostavila komentar u obliku emotikona srce.

Kurir.rs/Foto:Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...