GLUMICA UDALA ĆERKU, PA SE OBRATILA POKOJNOM SUPRUGU: Dara Džokić otkrila zašto je podelila emotivnu poruku i kako je protekla svadba!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

GLUMICA UDALA ĆERKU, PA SE OBRATILA POKOJNOM SUPRUGU: Dara Džokić otkrila zašto je podelila emotivnu poruku i kako je protekla svadba!

Pop kultura -

Dara Džokić je otkrila kako se provela na svadbi jedinice Jovane i da je osetila potrebu, što je i učinila, da se tog dana obrati pokojnom suprugu i poruči da im je naslednica srećna.

"Lepo sam se provela. Oni su to napravili u njihovom stilu, nije bila neka velika ceremonija već odabrano društvance. Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna kad je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život i ja sam tu da pomognem, da navijam i da budem podrška", kaže čuvena glumica i uz iskren osmeh dodaje da je i te kako spremna za ulogu bake:

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic) on

"Jedva čekam! Samo čekam da me obraduju lepim vestima."

Iako o privatnom životu inače šturo priča, Dara je nakon venčanja ćerke Jovane podelila fotografiju na Instagramu kojom je rasplakala svoje fanove.

"Udala se danas. Ne brini, srećna je", stoji u opisu fotografije na kojoj je njena ćerka u venčanici, a poruka je zapravo bila posvećena Darinom pokojnom suprugu Bogdanu Tirnaniću.

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic) on

Džokićeva kaže da je u tom trenutku imala potrebu da se tako obrati preminulom životnom saputniku:

"Pa eto, tako mi je došlo. Ne volim da delim privatne trenutke, ali imala sam potrebu da napišem to što sam napisala, nisam odolela."

U novoj seriji “Pogrešan čovek” Dara igra ulogu majke koja će zbog porodice biti spremna na mnoge borbe i odricanja. Ipak u privatnom životu tvrdi da nije imala preterana odricanja zbog ćerke.

"Na svu sreću, nisam imala tu vrstu izazova. Naravno, bilo je tu odrastanje deteta, prolazak kroz turbulentne periode, pubertet i tako dalje. Ćerka me je u životu više puta obradovala nego što me je sekirala", kroz osmeh ističe glumica.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track