O NJENOM RAZVODU SE PRIČA 5 DANA: Jelena Veljača je bila na udaru javnosti jer se slikala GOLA sa ćerkom u kadi, sada je otkrila SVE O ZABRANJENIM fotkama!
Foto: Pritnscreen Instagram

otkrila šta se zapravo desilo

O NJENOM RAZVODU SE PRIČA 5 DANA: Jelena Veljača je bila na udaru javnosti jer se slikala GOLA sa ćerkom u kadi, sada je otkrila SVE O ZABRANJENIM fotkama!

Pop kultura -

Hrvatska glumica Jelena Veljača koja je priznala da se razvodi od Dražena Čučeka posle tri godine braka, bila je na udaru javnosti zbog objavljivanja golišavih slika sa ćerkom Lenom, te joj je Instagram obrisao fotke.

Glumicu su prijavili zbog golotinje jer je sa pratiocima podelila sliku na kojoj se kupa u kadi sa ćerkom. Sada je Veljača progovorila o tome i otkrila šta se zapravo desilo.

"Instagram je zabranio dve fotografije, radi se ja mislim o nekim prijavama, zato što fotke koje su meni blokirane su fotke kakvih postoje i koja poštuju pravila Instagrama. Jedna od tih fotki je gde sam se ja kupala sa Lenom u kadi, naravno ne vidi se ni moj ni njen deo telo, ali poenta tih fotki nije bila golotinja već bliskost majke i deteta i taj trenutak nako ncelog radnog dana nas dve provodimo tako vreme kad sam posle svih obaveza imala vremenu da je okupam, rekla

Druga fotka je na kojoj je ona gola bez pelena, ali mutna. Mi živimo u partijarhalnoj sredinama, i u Srbiji i u Hrvatskoj. Hrvatska je patrijarhalnija zbog uticaja katoličke crkve. Veliki sam feministkinja i mislim da je jako važno ga govorimo kako se tretiraju žene u našem društvu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track