Najnovije vesti

HRVATSKA GLUMICA SE PRESELILA U BEOGRAD, A SAD JU JE NALJUTIO KOMENTAR NA FOTKU NJENE ĆERKE: Biti mala Srpkinja nije ništa ružno!
Foto: Zorana Jevtić

BRUTALNO ODGOVORILA

HRVATSKA GLUMICA SE PRESELILA U BEOGRAD, A SAD JU JE NALJUTIO KOMENTAR NA FOTKU NJENE ĆERKE: Biti mala Srpkinja nije ništa ružno!

Pop kultura

Hrvatska glumica Jelena Veljača nedavno se sa uskoro bivšim suprugom Draženom Čučekom i ćerkicom Lenom preselila u Beograd, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje kako teče njihovo prilagođavanje na novi dom.

Tako je na Instagramu objavila fotografiju ćerkice koja se sama obukla za vrtić.

"Ono kad se Lena sama obuče za vrtić i ti ponosno shvatiš da krv nije voda", napisala je Jelena uz fotografiju devojčice. U opisu je među haštagovima napisala i Beograđanka, ali se to nije svima dopalo.

"Ko je to, mala Srpkinja? Je li to beogradsko dete?", komentarisao je jedan Jelenin pratitelj i razbesneo glumicu, koja mu je uputila oštar i jasan odgovor.

"To je dete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promene sa dve godine i osam meseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspehu pa i tome što govori 'moje drugarice' i što s veseljem ide u vrtić i bira odeću. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dete na prvom mestu strepim pred svakom promenom koju Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspeh. A čaša insinuacija da je biti 'mala Srpkinja' nešto ružno je za mene neprihvatljiva. Nijedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lepa. Lena je Hrvatica u Beogradu, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dete i dobra žena i građanka sveta te velikodušna i otvorena prema svima", napisala je Veljača i pobrala odobravanje mnogih.

"Neverovatno kako su ljudi zatrovani mržnjom. Neverovatno i tužno", dodala je.

Inače, Jelena u Beogradu trenutno radi na projektu Pogrešan čovek, zbog čega se i preselila u Srbiju, a nedavno je potvrdila da se nakon manje od tri godine braka razvodi od supruga Dražena Čučeka s kojim će i dalje zajednički vaspitavati Lenu.

foto: PrintscreenInstagram

Kurir.rs/Index/Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...