ŠOK U HRVATSKOJ! KANAĐANIN POTPUNO GO NA BINI VRŠNJAKOM NASLIKAO PORTRET: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj! Martina od sramote pobegla iz sudija (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SVE PRED DECOM

ŠOK U HRVATSKOJ! KANAĐANIN POTPUNO GO NA BINI VRŠNJAKOM NASLIKAO PORTRET: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj! Martina od sramote pobegla iz sudija (VIDEO)

Pop kultura -

Umetnik iz Kanade Brent Raj Fraser (39) šokirao je članove žirija 'Supertalenta' u Hrvatskoj kada je na scenu izašao go i penisom naslikao portret Davora Bilmana, koji je bio u žiriju.

Martina Tomčić (43), koja je takođe bila u žiriju, pobegla je iz studija kada je videla što Brent radi, a Maja Šuput (39), Davor Bilman (43) i Janko Popović Volarić (38) gledali su u čudu šta se dešava.

Kanađanin inače ima angažmane širom sveta i šokira publiku slikajući slike penisoma.

"Ako radim veća dela, najbolje je da mi je penis mekan. Kad slikam slike koje nalikuju na otisak markice ili hemijske olovke, najbolje je da mi je penis u punoj erekciji. Međutim, to nije problem jer me rad na umetnosti uzbudi", rekao je svojedobno.

On je rekai da svaka slika ima njegov DNK jer ejakulira po njoj.

"Potpišem ih sa svojim DNK-om", objasnio je Brent. Umjetnik se prije bavio striptizom na privatnim zabavama.

Brent je uz Hrvatsku nastupao i u emisijama u drugim zemljama. Pre tri godine bio u emisiji 'Francuska ima talent' i oduševio žiri koji se sastojao od četiri muškarca. Kao što je u 'Supertalentu' naslikao Bilmana, tada je napravio portret jednog od članova žirija.

"Želim da zadržim sliku", rekao je oduševljeni Francuz. Tada nije uspeo da dođe do finala šoua.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track