Najnovije vesti

NEUMOLJIV

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRE 2 DANA SE SRUŠIO NA BINI, A VEĆ KRENUO NA PUT: Doktori glumcu strogo savetovali da se ODMARA, ali on ne može bez GLUME (KURIR TV)

Pop kultura

Srpski glumac Sergej Trifunović samo dva dana pošto je pušten iz bolnice u Sremskoj Kamenici, gde je primljen pošto mu je pozlilo tokom predstave "Voz", kojom je "Zvezdara teatar" gostovao u Novom Sadu.

 

Trifunoviću su urađene sve analize i lekari su utvrdili da glumčevo srce nije ugroženo i nakon ukazane pomoći pušten je kući uz savet da se odmara.

 

Međutim, Trifunović je odmah stavio ranac na leđa i uputio se na aerodrom gde su ga snimile naše kamere. On je bio u društvu koleginice Bojana Maljević, pa se pretpostvavlja da je putovanje poslovne prirode. 

 

Podsetimo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.
Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se nisu vratili.

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i zamolio je publiku na razumevanje, kao i da mora da otkaže večerašnju predstavu.

 

Ubrzo je došla Hitna pomoć i glumca na nosilima odvela u bolnicu.

 

Kurir.rs/Foto Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...