PRVI SMO GLEDALI NOVU SEZONU SERIJE UBICE MOG OCA: Jelisaveta Orašanin ponovo pokazala seksi telo, a konačno saznajemo i ko je otac inspektora Aleksandra
Foto: Damir Dervišagić

skener

PRVI SMO GLEDALI NOVU SEZONU SERIJE UBICE MOG OCA: Jelisaveta Orašanin ponovo pokazala seksi telo, a konačno saznajemo i ko je otac inspektora Aleksandra

Pop kultura -

Na bioskopskom platnu nedelju dana pre TV premijere novinari su mogli da pogledaju prvu epizodu treće sezone serije "Ubice mog oca".

foto: Milan Virijević

U najkraćem, na osnovu prikazanog materijala od 60 minuta, kreatori serije Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević dali su odgovore na neka pitanja koja već dve godine muče publiku. Konačno će se saznati ko je otac inspektora Aleksandra Jakovljevića. U poslednjoj sceni Aleksandar kaže svojoj verenici Jeleni da je uradio DNK test i da zna istinu.

Nema razvlačenja scena i nabijanja minutaže. U prvim minutima inspektori moraju da reše novi zločin, a Mirko mora sam da reši otmicu supruge.

foto: Printscreen

Ima i seksa već u prvi scenama, kada u krevetu vidimo obnaženu Jelisavetu Orašanin. U krevetu više nije Glogovac, već Boris Pingović. Glumac Narodnog pozorišta iz Beograda možda ima i najteži zadatak.

Posebno su mi se dopali novi likovi koje tumače Ljubomir Bandović, Jelena Ćuruvija i Bojan Žirović. U narednim epizodama kao pojačanje stiže i Radoš Bajić.

Nismo odgledali baš celu sezonu pre vas, a kako kažu autori, čeka nas još uzbudljiviji nastavak.

Kurir/ Lj. Radanov Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track