EKIPA ĆE IPAK BITI U PUNOM SASTAVU: Viktorija se vraća u Spajs grls?
Foto: Profimedia

TreĆa sreĆa

EKIPA ĆE IPAK BITI U PUNOM SASTAVU: Viktorija se vraća u Spajs grls?

Pop kultura -

Viktorija Bekam trebalo bi da se pridruži spajsicama na jednom od koncerata, tvrdi jedna od članica grupe Melani Braun.

Melani, poznatija kao Mel Bi, ranije je u javnosti iznosila tvrdnje da im se suprugaDejvida Bekama neće pridružiti na turneji kojom se po treći put legendarna grupa Spajs grls vraća na scenu.

foto: Profimedia

Fanovi širom sveta vest su dočekali sa oduševljenjem, ali uz zamerke Viktoriji, koja navodno nije želela da ostavi ostale poslovne obaveze. Modna dizajnerka je nekadašnjim drugaricama poželela sreću, ali je insistirala da se neće vraćati. "Pridružiće nam se na Vembliju 14. juna" rekla je Mel Bi, koja tvrdi da bi bilo teško bez Viktorije.

Međutim, ostale članice Ema Banton, Geri Halivel i Melani Čizom ipak misle da je Mel Bi previše opterećena Viktorijom, iako su mali izgledi za njen povratak. Popularne spajsice su u nedavnom obraćanju fanovima najavile datume nastupa, ali nisu spominjale Viktoriju.

foto: Profimedia

Povratnička turneja počeće naredne godine, a petočlana ekipa nastupiće već sredinom 2019. godine, i to na šest stadiona u Velikoj Britaniji. S Mančesterovog stadiona Etihad otpočeće turneju 1. juna, a završiće je na londonskom Vembliju.

Inače, ako se Viktorija ne vrati, to će biti drugi put da će grupa nastupiti u nepotpunom sastavu. Geri Halivel je napustila bend davne 1998. godine, uoči severnoameričke turneje, napravila solidnu solo karijeru, a onda se vratila pre 11 godina za prvu turneju okupljanja. Drugi povratak grupe bio je povodom nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Viktorija je više puta isticala da nije neka naročita pevačica, da su spajsice njena prošlost i da mnogo više voli modni dizajn. Ipak, da nije nastupala sa ovom grupom, teško da bi ikad postala svetski poznata i smuvala Dejvida Bekama, koji je tada bio jedan od najuspešnijih i najatraktivnijih fudbalera.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track