KLAUDIJA ŠIFER ZBOG PSA IMA PROBLEM SA ZAKONOM: Manekenkin ljubimac uznemirava komšije, napada ovce, a ništa mu ne može ni POLICIJA!
Foto: Profimedia

SVI SU U STRAHU OSIM NJE

KLAUDIJA ŠIFER ZBOG PSA IMA PROBLEM SA ZAKONOM: Manekenkin ljubimac uznemirava komšije, napada ovce, a ništa mu ne može ni POLICIJA!

Pop kultura -

Klaudija Šifer imala je i problem sa policijom, a sve zbog psa, nemačkog ovčara Oskara, koji je prošlog meseca napao je ovce na susednom imanju u Velikoj Britaniji, gde popularna manekenka (48) živi sa porodicom.

Komšije popularne manekenke plaše se njenog ljubimca, a podivljalom nemačkom ovčaru čak ni policija ne može ništa.

Oskar je ugrizao tri ovce, od kojih je jedna životinja od posledica ugriza za vrat uspavana, dok su druge dve ozbiljno povređene. Veću katastrofu sprečio je jedan od zaposlenih na imanju gde se incident dogodio, jer je reagovao u poslednji čas, tvrdi izvor. Policiji koja je ubrzo stigla na mesto incidenta nije smela da puca u psa, ali su manekenku upozorili da ona i njen muž Metju Von (47) moraju da osiguraju imanje, kako pas ne bi napuštao njihov posed i uznemiravao komšije.

Podsećamo, Klaudijin pas poznat je po agresivnom ponašanju, 2010. godine ugrizao je drugog psa, a 2006. godine policija je upozoravala manekenku da svoje ljubimce drži pod kontrolom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track