POZNATA JE KAO VIRDŽINA, IMA SINA SA POZNATIM PEVAČEM, A BILA JE I U RIJALITIJU... Marta je danas zanosna plavuša, a evo čime se BAVI! (FOTO)
Foto: Printscreen

NIKO JE NE BI PREPOZNAO

POZNATA JE KAO VIRDŽINA, IMA SINA SA POZNATIM PEVAČEM, A BILA JE I U RIJALITIJU... Marta je danas zanosna plavuša, a evo čime se BAVI! (FOTO)

Pop kultura -

Marta Keler je svima poznata kao "Virdžina" iz istoimenog filma svima, a već nekoliko godina profesionalno je angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Poznatu ulogu igrala je sa samo 15 godina,a danas ima 42.

"Meni je tamo u Pirotu fantastično. Prihvatili su me i prigrlili kao svoju, stvarno. Nemam utisak da sam došla iz drugog grada. Kada boravim u Pirotu, ja sam kod porodice Manić, kod divnih ljudi, oni su stvarno fantastični. Ma svi su tamo super. Mi smo u pozorištu svi kao jedna familija. Nema sujete, nema ničeg lošeg", oduševljeno je svojevremeno rekla Marta za "Puls".

Posle filma, Marta Keler se povukla iz javnosti, a onda se vratila kao učesnica Velikog brata pre nekoliko godina.

Sa pevačem Zijom Rizvanbegovićem poznatijem kao Valentino ima sina Gordana.

"Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu…Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena – Gordan Rizvanbegović Keler", rekla je ona jednom prilikom.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track