ASLI OPROSTILA BIVŠEM VERENIKU: Istanbulska nevesta se vratila dečku
Foto: Pritnscreen/Instagram

druga šansa

ASLI OPROSTILA BIVŠEM VERENIKU: Istanbulska nevesta se vratila dečku

Pop kultura -

Popularna turska glumica Asli Enver, koja se proslavila ulogom Sureje u seriji "Istanbulska nevesta", vratila se bivšem dečku Muratu Bozu iako ju je on nedavno ostavio pred venčanje.

Asli je rešila da pevaču i glumcu pruži novu šansu, pa je pomirenje bilo logičan sled dešavanja. Njih dvoje su prema pisanju turskih medija obnovili romansu i počeli da se viđaju, a izgleda da se pevač pokajao. Asli je dugo patila nakon raskida veze, pa je upala u depresiju jer nije mogla da se pomiri s činjenicom da ju je pevač ostavio na cedilu.

foto: Printscreen/Youtube

"Vesti o raskidu su istinite. O tome ću pričati prvi i poslednji put. Asli je meni veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje bi trebalo da ostanu između nas dvoje", govorio je tada Murat.

Inače, tridesetosmogodišnji Murat i četiri godine mlađa Asli bili su u vezi tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "Brate moj". Nekoliko meseci pre svadbe koja je bila isplanirana Boz je ostavio glumicu pod izgovorom da nije spreman za brak i otišao u Majami. Kako se tada šuškalo u medijima, on je rešio da stavi tačku na njihov odnos zbog Aslinih ljubomornih ispada, pa se pisalo da je čak promenio broj telefona.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track